Thursday, 2 October 2014

kiriman dari Julie M

Assalamualaikum wbt..

benih bunga butang dan kacang botol

Benih bunga butang kiriman dari julie M sudah sampai semalam (1 oktober 2014).Terima kasih banyak2 untuk Julie yer.Ada 3 warna iaitu butang putih,purple dan lavender serta 1 extra benih kacang botol.

Tak sabar saya nak menyemainya,Teruja mengingatkan teh bunga butang yang dipaparkan di blog Julie.anyway sekali lagi terima kasih banyak2 dari saya..
happy gardening!

13 comments:

  1. Selamat menanam , baru tau khasiat dari blog Julie melalui CB

    ReplyDelete
  2. dah terima dah... nak mengendeng jugak la...hehehe...
    ok CB, hepi gardening

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena bagi pengeras dulu br dilayan,,,hehe
      tq @na..

      Delete
  3. Murah Rezeki.
    Mesti senang tumbuh segar lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiin,,harapnya mcm tu lah tukang kebun.

      Delete
  4. Wahh...nanti makin banyak koleksi bunga + herba. Hapyy gardening

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis mala..makin seronok pulak explore hasil dari perkongsian ilmu member kebun semua!

      Delete
  5. Syukur Alhamdulillah, dah sampai pun :) happy gardening, semoga Nor dikurniakan pokok2 yg subur2 & berbunga lebat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq julie,,amiin..moga subur dan menjadi pokoknya

      Delete
  6. Happy garden cucubulat,meriah lepas ni banyak yang bewarna warni. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap begitulah..tq ibu Qis,happy gardening!

      Delete