Thursday, 2 October 2014

kiriman dari Olive pula...

Assalamualaikum wbt..



Selepas kiriman dari julie,hari ni terima pulak benih dari Olive.membenih saja nampaknya kali ini,hehe.,saja2 nak wat laporan sementelah takde benda nak update buat masa sekarang.anyway tq so much olive kerana selitkan sekali benih2 percuma selain yang dibeli.
antara benih yang tersenarai ialah :

white pea flower
nona
rosselle
yellow cherry tomato
peria katak
bendi singa 
purple balsam


20 comments:

  1. Replies
    1. tq.. semoga kak mar pun ceria jugak ; )

      Delete
  2. pernah tanam poko..n selalu mati..hihi..entah kenapa,mungkin tak sesuai cucuk tanam..follow blog ni..^^

    ReplyDelete
  3. waaa,banyak beli tu. happy garden cucubulat. jangan lupa updated ya. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ibu Qis..banyak campur benih percuma juga..belum ada masa nak semai lg

      Delete
  4. Hahaa...dah makin semangat nampak..begitulah..Happy Gardening...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis..begitulah bila terjebak,,huhu

      Delete
  5. Selamt bkebun CB, nanti tumbuh update ya..

    ReplyDelete
  6. Salam Cucubulat,

    Tumpang seronok tengokkan banyak benih tu! Selamat menyemai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. T kasih mak aji..beli banyak2 satu2 masa kadang2 tak sempat nak semai semua..: )

      Delete